Εισαγωγή στο Πεντικιούρ

Τα πόδια μας είναι ένα σημείο του σώματός μας που καταπονείται ιδιαίτερα, σε όλη τη διάρκεια της ημέρας και για όλη μας τη ζωή. Σκεφτείτε πόσο καταπονούνται με το βάρος του σώματός μας, με την ορθοστασία και πολύ περισσότερο όταν είναι κλεισμένα μέσα σε στενά και ψηλοτάκουνα παπούτσια. Η καλή φροντίδα των νυχιών και των δακτύλων των ποδιών, είναι πολύ σημαντική όχι μόνο για λόγους αισθητικής, αλλά κυρίως για λόγους υγιεινής.

Το πεντικιούρ θα έλεγε κανείς πως είναι μια εποχιακή φροντίδα μιας και οι περισσότεροι άνθρωποι απευθύνονται σε ειδικούς γι’ αυτή τη φροντίδα, κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες. Είναι γεγονός όμως, ότι το καλοκαίρι λόγω του ότι το πόδι αερίζεται καλύτερα, γιατί συνήθως φοράμε ανοικτά παπούτσια, κινδυνεύουμε λιγότερο κυρίως από μυκητιάσεις. Γι’ αυτό το λόγο θα πρέπει να φροντίζουμε τα πόδια μας, όπως και το υπόλοιπο σώμα μας καθ’ όλη τη  διάρκεια του έτους.

Περιποίηση Άκρων - Πεντικιούρ

Δείτε βίντεο με τη διαδικασία ενός express πεντικιούρ για άντρες.

Δείτε βίντεο με τη διαδικασία ενός ολοκληρωμένου επαγγελματικού πεντικιούρ.

Δείτε βίντεο με τη διαδικασία ενός ολοκληρωμένου μασάζ ποδιών με λάδι.

Δείτε βίντεο με τη διαδικασία μίας περιποίησης ποδιών με προϊόντα Marine SpaPedicure

Δείτε βήμα - βήμα τη διαδικασία ενός ολοκληρωμένου πεντικιούρ... ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΟ VIDEO

Αν γυρνάνε τα νύχια των ποδιών και μπαίνουν στο κρέας, μη στενοχωριέστε, υπάρχει λύση! Σίγουρα συμβαίνει σε πολλούς ανθρώπους, να μπαίνουν τα νύχια του μεγάλου δαχτύλου του κάθε ποδιού μέσα στο κρέας.

Τα εργαλεία του πεντικιούρ, θα μας οδηγήσουν σε ένα όσο το δυνατό πιο άρτιο αποτέλεσμα...